Конкурс станції юних техніків «М'яка іграшка»

6 квітня на базі станції юних техніків «Сігма» пройшов конкурс «М'яка іграшка». Щоб позмагатися в майстерності, на конкурс зібралися найзапекліші фанати «М'якої іграшки» – команди СЮТ «Сігма» і кількох шкіл Суворовського району (7, 14, 15, 22, 24, 44, 49, 61, 73, 111)

У конкурсі брали участь дівчата віком до 14 років. У молодшій групі – діти 6-10 років, а в старшій – 11-14 років.

До програми конкурсу увійшли 10 теоретичних питань, на які треба було відповісти за 15 хвилин, і практичне завдання – виготовлення командою однієї м'якої іграшки з тканини за шаблонами, підготовленим оргкомітетом конкурсу. На виконання практичного завдання було відведено 3 години. Молодша група шила зайчика, а старша – ляльку-сплюшку.


Журі конкурсу, до якого увійшли педагоги СЮТ, оцінювало роботи за наступними критеріями:

– акуратність і якість виконання роботи;

– оригінальність і художнє оформлення роботи;

– злагодженість і розподіл роботи в команді.


За результатами роботи журі СЮТ «Сигма» серед шкіл в молодшій віковій групі місця були розподілені наступним чином.

Перше місце зайняла команда ОЗОШ № 44: Каткова Маргарита і Андрєєва Вікторія.

Друге місце – команда ОЗОШ № 14: Осико Софія і Сівак Віталіна.

Розподіл місць серед шкіл у старшій віковій групі.

Перше місце зайняла команда ОЗОШ № 15: Матвєєвська Анна і Купріенкова Анастасія.

Друге місце - команди:

– ОЗОШ № 22: Хадже Діана і Вожаренко Вікторія;

– ОЗОШ № 61: Сорокіна Ірина.

Слід зазначити, що в команді школи № 61 друга учасниця делегації захворіла, і Сорокіна Ірина чудово впоралася із завданням сама.

За рішенням журі команди, що залишилися, розділили третє місце:

– ОНВК № 24: Добуляк Марія і Однороженко Анастасія;

– ОНВК № 49: Буяновська Яна і Воїнова Марія;

– ОЗОШ № 73: Адаковська Анна і Плеханова Марія;

– ЗСШ № 111: Вовчанська Аліна і Іваніцька Анна.

Окремим заліком в молодшій віковій групі змагалися команди гуртків «Іграшка-сувенір» (керівник Горошенко Л.А.). Перше місце зайняла бувала команда гуртка, який працює на базі СЮТ «Сігма»: Соколова Євангеліна і Швецова Поліна. Друге місце зайняли новачки з гуртка, що працює на базі ЗНВК «Гімназія № 7»: Лев Вікторія і Продан Маріанна. Браво, дівчатка!

У старшій віковій групі серед гуртків СЮТ «Сігма» перше місце посіла збірна команда гуртків «Моделювання та конструювання одягу» Калиновська Олександра (керівник Нікуліна Л.А.) та «Іграшка-сувенір» Бурлака Даша (керівник Туткевич І.М.).



Хочеться висловити подяку всім керівникам делегацій за якісну практичну та теоретичну підготовку команд і особливу вдячність за організацію і проведення конкурсу «М'яка іграшка» Горошенко Людмилі Афанасіївні і Нікуліній Людмилі Олександрівні.

/Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/2 Мягкая игрушка 2017 010.jpg /Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/3 Мягкая игрушка 2017 013.jpg /Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/3.1 Мягкая игрушка 2017 027.jpg /Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/4.1 Мягкая игрушка 2017 026.jpg /Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/5 Мягкая игрушка 2017 044.jpg /Files/images/novosti/myagkaya_igrushka/6 Мягкая игрушка 2017 049.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 233

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея