Фестиваль Робототехніки "ROBOTRONICA"

День міста щорічно повниться багатьма захоплюючими заходами. Тому не дивно, що, окрім фестивалю декоративно-прикладної творчості, на Соборній площі пройшло ще одно не менш очікуємий, суперсучасний захід – Фестиваль Робототехніки «ROBOTRONICA».

Станція юних техніків «Сігма» стала єдиною державною установою, що взяла участь у даному фестивалі. З великим задоволенням його активним учасником був викладач радіотехніки і робототехніки СЮТ «Сігма» Троцишин Михайло Іванович зі своїми вихованцями – Дидикіним Олександром, Богусевичем Денисом, Федоровим Дмитром, Садковським Станіславом і Гадюченко Іваном. Хлопці відвідали майстер-класи та познайомилися зі всіма представленими на фестивалі напрямками робототехніки. Вихованці СЮТ були вражені побаченим і виразили величезне бажання продовжувати працювати в даному напрямку, розвиваючись усе більше та більше.

Виражаємо вдячність навчально-дослідницькій лабораторії Мехатроніки та Робототехніки при Академії харчових технологій та Віктору Єгорову за надану хлопцям можливість проявити себе на Фестивалі Робототехніки в роботі з конструкторами LEGO.

/Files/images/novosti_2017-2018_uchg/den_goroda/IMG_9386 - копия.JPG /Files/images/novosti_2017-2018_uchg/den_goroda/IMG_9427 - копия.JPG

/Files/images/novosti_2017-2018_uchg/den_goroda/IMG_9429 - копия.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 230

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея