СЮТ «СІГМА» ВІТАЄ ВСІХ ІЗ ЧУДОВИМ СВЯТОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Сьогоднішній день, 19 грудня, багато дітей з нетерпінням чекали цілий рік. Адже вони знають, що цієї ночі по світу тихою ходою йде Святий Миколай, заглядаючи в віконце до тих, хто був слухняний увесь рік, і залишає їм в подарунок солодкі цукерки, ляльки, м'які іграшки та багато іншого. Саме в цей ранок діти встають так рано як ніколи і, ледь відкривши очі, біжать перевіряти шкарпетки, черевики, подушки - щоб отримати заповітний подарунок! Та й їх батьки, хоч вони вже й дорослі, отримують не менший подарунок - це щастя в очах своїх дітей, яке їм важливіше за все на світі.


День Святого Миколая - це свято любові, світла й доброти, і саме з цим насправді чарівним святом ми від душі вітаємо всіх дітей та дорослих, і хочемо побажати, щоб у вашому домі завжди було тепло й затишно, а Святий Миколай із року в рік приходив до вас, приносячи з собою свято дитинства і доброти.




І, звичайно ж, всі ми знаємо, що День Святого Миколая - це тільки початок чарівних новорічних свят. У зв'язку з цим колектив СЮТ підготував для наших молодших вихованців щорічну серію новорічних свят, які пройдуть за наступним графіком.


РОЗКЛАД НОВОРІЧНИХ СВЯТ НА СЮТ:

Четвер 21.12. о 10.00. - свято для ранкової групи «Розвивайка»

Четвер 21.12. в 17:00. - свято для дошкільнят з різних гуртків

П'ятниця 22.12. в 17:00. - свято для вечірньої групи «Розвивайка»

Субота 23.12. в 11.00. - свято для групи «Розвивайка» вихідного дня

П'ятниця 29.12. в 11.00 - «Зимовий калейдоскоп» для учнів 2-4 класів




ЗІ СВЯТОМ УСІХ ВАС! НЕХАЙ НОВОРІЧНІ СВЯТА ПРИНЕСУТЬ ВАМ ТІЛЬКИ ЩАСТЯ!

/Files/images/novosti_2017-2018_uchg/svnikolay/Святой Николай (гиф).gif

Кiлькiсть переглядiв: 297

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея