«Підводні фантазії»: конкурс глядацьких симпатій

Всім тим, хто відправляв роботи на міжнародний конкурс «Підводні фантазії», а також тим, що щиро вболівав за вихованців станції, поспішаємо повідомити, що СЮТ «Сігма» нагороджена почесною ГРАМОТОЮ суспільства українських професійних інструкторів підводного плавання CEDIP / UDIP "За виховання у дітей любові до природи і розвиток інтересу до підводного світу засобами мистецтва", а також ДИПЛОМОМ 3 ступеня XХIХ Міжнародного фестивалю дитячої творчості "Підводні фантазії - 2018"!


Однак, один із найбільш цікавих конкурсів, а саме - КОНКУРС ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТІЙ - ще триває!


Проводиться він серед відібраних робіт, які можна подивитися в виставковому залі на сайті http://www.udip.com.ua/festival/. Кожен бажаючий може переглянути роботи з різних галерей і проголосувати за ті, які йому найбільш сподобалися. Діти, чиї роботи наберуть найбільшу кількість голосів, отримають почесний приз глядацьких симпатій.


У цьому році в виставковий зал потрапили роботи двох наших вихованців: Кондрачука Івана і Косміної Софії (обидві роботи знаходяться в галереї 65).


Давайте підтримаємо їх своїми голосами!

Для цього потрібна лише наявність електронної пошти і трохи вільного часу.


ПРАВИЛА ГОЛОСУВАННЯ:


1. Зайти на офіційний сайт фестивалю http://www.udip.com.ua/festival/


2. Зайти в «Виставковий зал» (в меню зліва), потім в кожній із галерей: 62, 63, 64 і 65 вибрати 3 найбільш вподобані роботи і записати їх номери.

/Files/images/novosti_2017-2018_uchg/podvod_fantaz/Screenshot_1.png

Нагадуємо: роботи наших дітей знаходяться в галереї 65 під номерами 6544 і 6569. Однак, ви в будь-якому випадку повинні вибрати ПО 3 РОБОТИ В КОЖНІЙ ГАЛЕРЕЇ, інакше ваш голос може бути не зарахований.


3. Знову клацнути на вкладку «Виставковий зал» і потім перейти у вкладку «Інтернет-голосування». Заповнюємо необхідні поля, потім вибираємо по черзі кожну з галерей і вводимо в поле нижче номери обраних робіт. В останньому вікні записуємо цифри з екрану і - готово!

/Files/images/novosti_2017-2018_uchg/podvod_fantaz/Screenshot_2.png /Files/images/novosti_2017-2018_uchg/podvod_fantaz/Screenshot_3.png


Якщо ви так само, як і ми, вболіваєте за вихованців СЮТ, приєднуйтесь і підтримайте їх своїм голосом – і, можливо, саме він допоможе їм отримати приз глядацьких симпатій в міжнародному конкурсі «Підводні фантазії»!

Кiлькiсть переглядiв: 324

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея