ШКОЛА РАННЬОГО ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ ДЛЯ ДОШКІЛЬНЯТ

У 2018-2019 навчальному році гурток «Розвивайко» розширює свої можливості і пропонує Вашій увазі ШКОЛУ РАННЬОГО ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ для дошкільнят, які з різних причин не відвідують дитячі садки, але тим не менш хочуть вчитися, пізнавати нове і займатися творчістю!


Школа працюватиме 5 днів на тиждень з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 12:00 і включатиме в себе наступні дисципліни:


1) «Словограй» - навчання буквам, словам, основи каліграфії та розвиток мови

2) «Перші кроки в англійській мові» - отримання базових знань про те, як влаштована англійська мова, а також основи розмовної англійської мови, спрямованої на збільшення словникового запасу

3) «Цікава математика» - знайомство із Країною Цифр і Чисел, основи рахунку

4) «Я пізнаю Світ» - знайомство з оточуючим світом в усьому його різноманітті

5) «Комп'ютер і Я» + «Логіка» - знайомство з тим, як влаштований комп'ютер, базові кроки в користуванні ним, а також розв’язання різних завдань на логіку і кмітливість

6) «Урок Фантазії» - творче заняття, яке включає в себе два базові напрями: гра в театр і комунікативні ігри

7) «Країна чарівного мистецтва» - навчання основам образотворчого мистецтва та рукоділля

8) «Народні ремесла» - вивчення різних видів народних мистецтв та ремесл, створення виробів своїми руками



У Школі раннього творчого розвитку Ваша дитина зробить перші кроки до пізнання навколишнього світу в його найрізноманітніших сферах. На кожному занятті вона буде дізнаватися нове через ігри, творчість і взаємодію з іншими, саме тому навчання перетвориться в захоплюючу подорож по Світу Знань!


Програма розрахована на 1 рік навчання, тобто для діток, які в наступному році підуть до школи. Саме тому в ній закладені ті основи, які необхідні майбутнім першокласникам і неодмінно допоможуть їм у школі.

Існує можливість відвідувати окремі секції за вибором, а також заняття гуртку «Розвивайко» у вечірній час і вихідні дні (подробиці уточнюйте у адміністрації СЮТ).



ДЛЯ ЗАПИСУ ДО ШКОЛИ РАННЬОГО ТВОРЧОГО РОЗВИТКУ НЕОБХІДНО НАПИСАТИ ЗАЯВУ НА СТАНЦІЇ ЮНОГО ТЕХНІКА. КІЛЬКІСТЬ МІСЦЬ У ГРУПІ ОБМЕЖЕНА, ТОМУ ЯКЩО ВИ ХОЧЕТЕ ПРИЄДНАТИСЯ ДО НАШОЇ ДРУЖНОЇ СІМ'Ї, ПОСПІШАЙТЕ ​​ПРИЙТИ І ЗАЛИШИТИ ЗАЯВУ В БУДЬ-ЯКИЙ БУДНІЙ ДЕНЬ.



Детальну інформацію можна дізнатися за телефонами: 701-72-75, 094-954-02-75

Наша адреса: вул. Паустовського 17/1

Кiлькiсть переглядiв: 249

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея