Ігрова програма "Новорічна казкова подорож"

З 29 лютого 2016 року станція зібрала під своїм дахом своїх гуртківців в ігровій програмі "Новорічна казкова подорож". Дітей зустріли знамениті казкові герої. Зима, якої було необхідно запросити на свято Діда Мороза і Снігуроньку, попросила допомоги у глядачів, щоб подолати підступи Баби Яги, її Кішки і приятеля Лісовика.

Розбившись на команди, діти проходили випробування згідно маршрутним листом, який отримала кожна команда. Їм довелося вибиратися з "Електронної трясовини", обіграти казкових героїв в естафетах на "Поляні казок", виготовити новорічні сувеніри в "Тридесятому царстві" і вдалося потрапити в незвичайних магазинчик "Ярмаркова карусель". Лиходії ж ходили по всім "станціям" і всіляко заважали пройти випробування.

На ярмарку діти купували собі вироби, зроблені руками вихованців СЮТ на вигадану валюту "Сютікі". Щоб заробити таку валюту, нашим гуртківцям довелося потрудитися: бути старанними і акуратними, дисциплінованими і організованими, уважними та активними при проходженні випробувань в ході ігрової програми.

Хочемо подякувати акторам з групи аматорського театрального мистецтва станції юних техніків: Дойковій Вікторії, Нерянову Андрію, Нікуліній Лері, Погорляк Ані, Чайковській Риті, Рубану Едику, Дегтярьовії Алісі, Ширяєвій Риті, Швецовій Поліні.

Також дякуємо наших викладачів та їх вихованців, які присвятили час до підготовки та проведення такого грандіозного свята.

Кiлькiсть переглядiв: 424

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея