Повернутися до звичайного режиму

«Ми-люди Землі». Екологічний конкурс

Чудовою весняною порою зеленіють дерева, ростуть трава та квіти. Але саме у цей час після закінчення зими особливо помітним стає стан навколишнього середовища. На жаль, у нашій країні не приділяється достатньо уваги до екологічної ситуації.

З нагоди святкування Всесвітнього дня Землі та вшанування Дня пам’яті Чорнобильської трагедії і відбувся міжнародний фотоконкурс «Ми – люди Землі». Мета даного заходу – сприяти розвитку творчого потенціалу дітей та молоді, а також формування відповідальності за стан екології, що є дуже важливим у XXI столітті. Наступне покоління повинно розуміти, яке значення має збереження навколишнього середовища для майбутнього усього людства.

Учасники конкурсу виступили справжніми фотографами! Юні майстри фотозйомки виконували свої роботи у певних номінаціях. Кожен учасник представив самостійно підготовлену роботу – власноруч зроблену світлину з авторською назвою, яка відповідає певній номінації. До кожної світлини додавався авторський опис зображеного. Усі подані роботи піднімають тему довкілля, але усі конкурсанти розглянули її з власної точки зору!

У конкурсі «Ми – люди Землі» нашу СЮТ «Сігма» представляють наступні учасники:

Козаченко Кароліна – «Не губіть красу!» у номінації «Я – екосистема».
Мамчур Олександра – 2 роботи:
«Задзеркалля» у номінації «Промисловість та навколишній світ»
«Жага до життя» у номінації «Технологія та довкілля».

Лущан Ярослав – «Спрага» у номінації «Природні ресурси та планета».

Шевченко Марія – 2 роботи:
«Де прозора річка?» у номінації «Природні ресурси та Планета»

«Людська зрада» у номінації «Я – екосистема».

Воробйова Дар’я – «Природа мій друг» у номінації «Я – екосистема».

Ковтун Євгеній – 2 роботи:
«Бруд»
«Переможець»

Щиро дякуємо організаторам конкурсу — Міжнародному культурному центру «Сяйво» і Міжнародній школі “Меридіан” та підтримці Міністерства освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка, НЦ «Мала академія наук України», Київського міського центру сім‘ї “родинний дім” та Project Central (США).

А нашим учасникам побажаємо успіхів та творчої наснаги! Пам’ятайте, ми завжди вас підтримаємо та підставимо плече!

Кiлькiсть переглядiв: 113

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея