Міжнародний день дітей: свято та нагородження кращих гуртківців

1 червня є міжнародним святом захисту дітей. Саме у цей день на нашій СЮТ «Сігма» відбувається щорічне святкування. Це вже стало традицією нашого закладу!

Цього року програма складалася із двох частин: святкова карусель і нагородження переможців та найактивніших учасників конкурсів. Протягом навчального року наші вихованці взяли участь у багатьох конкурсах. Вони встигли виготовити багато творчих робіт, які заслуговують уваги!

Святкова карусель – захід, який завжди знаходить відгук у дитячих серцях! Діти позмагалися в веселих естафетах, відвідали дитячий кінозал та цікаві майстер-класи: малювання 3D ручкою, випалювання, саморобне виготовлення квітів та цікавих сувенірів. Різноманітні види діяльності зробили наше свято незабутнім!

Наш захід відвідала Рубан Світлана Георгіївна – помічниця депутата міської ради Страшного Сергія Анатолійовича. Вона гаряче привітала всіх присутніх із святом та вручила приємні подарунки нашим дітям.

Усі переможці отримали чудові призи та грамоти-подяки. Усі гуртківці, які старанно працювали протягом року, також отримали невеличкі заохочувальні подарунки та грамоти!

Висловлюємо щиру подяку депутату Одеської міської ради Страшному Сергію Анатолійовичу та депутату Одеської обласної ради Ахмерову Олександру Олександровичу за гарні подарунки для дітей! Вони були дуже раді та приємно вражені. Ваша підтримка безцінна для нас.

Впевнені, що у наступному році наших вихованців очікують нові звершення! Бажаємо їм міцного здоров’я та творчої наснаги. Вперед назустріч майбутнім досягненням!

Кiлькiсть переглядiв: 103

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея