Гра «Лісові комерсанти»

Настав час, коли суворі карантинні обмеження пом’якшали. Після довгої перерви ми нарешті отримали змогу зібратися командами та провести гру «Лісові комерсанти». Чудового літнього дня відбулося справжнє змагання!

2 команди провели надзвичайно цікаву, але і у той самий час напружену гру. Вирувала атмосфера суперництва. Основним критерієм визначення переможців стала кількість зароблених ігрових коштів за певний проміжок часу. Але основним критерієм були набрані бали. Команда, яка отримала більшу кількість балів, стала переможницею!

А наступної неділі відбулася гра «Лісові комерсанти-PRO». Цього разу гравцями виступили як діти, так і дорослі. «PRO» - це доповнена версія до «Лісових комерсантів». Ця версія призначена для підлітків та дорослих, на початку якої гравці обирають сенси (життєві правила), за якими будуються принципи самої гри.

«Лісові комерсанти» - надзвичайно корисна гра, яка розвиває математичні здібності. У форматі гри учасники засвоюють ази фінансової грамотності, тренують пам’ять та увагу.

Сподіваємося, що попри всі обставини з’явиться можливість ще неодноразово провести гру! А всім нашим учасникам гри побажаємо успіхів та чудового літа!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея