Проба пера у новому жанрі: кіно з елементами мультиплікації

Не так давно на нашій улюбленій СЮТ «Сігма» з’явилася власна невелика відеостудія. Під керівництвом справжнього майстра Калюжного Валерія Олександровича гуртківці навчаються основам кінозйомки. Спільними зусиллями наші вихованці зняли свій перший короткометражний фільм. Це стало для них першим кроком у кіномистецтві!

Цього разу команда вирішила спробувати свої сили в мультиплікації! На відміну від фільмів, мультиплікація вимагає більше знань та вмінь. Юні кінооператори та мультиплікатори поставили перед собою завдання зняти кіно з елементами мультиплікації. Так на світ з’явився новий короткометражний фільм під назвою «Весна прийшла». Цей фільм став свого роду бойовим хрещенням для наших юних митців!

Наразі наш фільм бере участь у відкритому XVIII Міжрегіональному фото-, кінофестивалі «Осінні барви Буковини» у категорії «Мультиплікаційний фільм». Щиро дякуємо нашому педагогу Калюжному Валерію Олександровичу та гуртківцям Святославу Сичевському, Артему Капітанову та Ахмаду Асфірі за плідну співпрацю. Разом ви сила!

Вболіваємо за наших конкурсантів та бажаємо їм перемоги! Також щиро сподіваємося на підтримку наших глядачів. Запрошуємо всіх у світ нашого кіно!

Короткометражний фільм "ВЕСНА ПРИЙШЛА"

Короткометражний фільм "ВЕСНА ПРИЙШЛА"

Кiлькiсть переглядiв: 161

Дата останньої зміни 12 Лютого 2024

Фотогалерея